Introducing

 
Idag är ingen vanlig dag för idag är det juldagen. Har firat med backintervaller i blåst och regn med Ebba och nu har jag ÄNTLIGEN fått i mig något annat än julmat (pizza) och tagit mig ut på landet till min kära pojkvän Mathias. Bloggar för övrigt från hans dator. Han är en snäll kille med ett brinnande intresse för sovmorgnar, teknik (blivande ingenjörsnörd) och mig SÅKLArt. Kanske tar även hans nyinköpta xbox med tillhörande spel en plats på listan.
 
 
 
 

Tomtens minsta nisse

 
Fick en tomtedräkt till Strike av en vän. Jättesöt haha. Hon har haft en tomteluva innan som var omöjlig att ens få på men denna verkade inte riktigt lika dum. 
Men jag undrar liksom ändå vad hon tycker.. Jag kan tycka att många pomeranians behandlas alldeles för mycket mer som gosedjur än hundar med jättefluffigt nytrimmat hår och kläder varje dag. Så är det inte med Strike, vi behandlar henne som vilken hund som helst och hon får gärna vara lite ruffsig. Trots den där fluffiga overkliga utsidan är hon ju lika busig och skällig och hungrig och full med energi som alla andra individer av hennes art (snyggt biologibegrepp, A+) och hon ska verkligen inte behandlas som ett gosedjur.
Förutom på jul. Då åker tomtedräkten på. haha

Tönt

Jag och strike är tillbaka.
Long time ago since senaste men IDAG var en dag för bloggen alltså, kände det starkt. Det blir kul.
 
Vet inte varför jag håller på att vela med bloggen och göra inlägg typ en gång var tredje månad. Vill nog innerst inne, lite svårt att hitta motivation och inspiration dock. Har nog stämplat bloggning som "töntigt" tror jag, vilket är konstigt eftersom jag själv bloggat i minst fem år. Men jag är väl en tönt då.

RSS 2.0