Dalarna

I somras var ju jag och Alice hos hennes farmor och farfar en vecka, uppe i Dalarna. Det var det mysigaste på hela sommaren och nu när det inte kan sluta regna här längtar jag bara tillbaka!! Det fanns blåbär överallt och jag blev alldeles blå på tungan och det var sol och varmt i sjön och allt var hur bra som helst!

True // Avicii

//lånade massa bilder från google och gjorde ett fint collage hehe ja//
 
Idag är ingen vanlig dag! Inte nog med att det är fredag så är det inte vilken fredag som helst utan idag släpptes ju Aviciis skiva!!! wweeeeeho! har lyssnat på den heela dagen, BÄSTA SKIVAN ALLTSÅ. Så himlans glad! Finns liksom inte ord som kan beskriva vad jag känner. haha nej men ni fattar, grym! lyssna lyssna!
 

Bra tisdag!

.
Tisdagar är en sjukt bra dag! Börjar tio (!!!!) och sen har jag bara roliga lektioner! Matte, Musik, Svenska och Bild. lyxdag ju!
Bara för att jag är på så himlans bra humör så tänkte jag slänga in ett litet inlägg hehe..
Har gått runt i mammas blommiga dr Denim jeans hela dagen, men nu har jag mina favvoharemsbyxor och de är bäst! ska bo i dem framöver, så bra är dem!
.
Nu tänker jag fixa lite roliga tidsinställda inlägg (om jag inte ångrar mig) så vi hörs! hejdåå
 
 

Tja friends

Nu var det längesen! Kände på mig att det skulle bli såhär nu när skolan har börjat.. Men ah, nu har jag bestämt mig för att göra lite fler oviktiga, ofixade inlägg (typ som detta) till exempel från mobilen så det händer lite här på bloggen!!
Idag har jag sovmorgon till tjugo över nio, hihi lyx. Heeejdå


RSS 2.0